Frakttider

Leveringstidene kan bli forsinket i tilfelle en ferie; Vektorene leverer ikke leveranser 25/12, 26/12, 01/01 og i helgene.

For bestillinger gjort av kredittkort, vil bestillingen umiddelbart bli satt i behandling og overlatt til kureren den første nyttige arbeidsdagen. For bestillinger gjort av bankoverføring, vil frakttider bli beregnet fra bekreftelsen av betaling.

For bestillingen med tilbaketrekning i butikken, vil du motta en e -post om første ordrebekreftelse, for å følge, en annen innsamlingsbekreftelses -e -post: Det er nødvendig å presentere deg i den valgte butikken for retrett først etter å ha mottatt den aldri bekreftelsen av tilbaketrekning med en Dokument om identitet og kopi av fakturaen, innen 7 virkedager. I tilfelle en tilbaketrekning gjort av tredjepart (dvs. ikke -eierandelene i ordren) er det nødvendig å presentere deg for butikken med en delegasjon signert og en kopi av identitetskortet for å trekke ordren.

 

I tilfelle ikke -levering inviterer vi deg til å kontakte kureren direkte i kompetansen som du vil finne i hælen som har blitt overlatt til deg på tidspunktet for leveringsforsøket.

Logg Inn

har du glemt passordet ditt?

Har du ennå ikke en konto?
Opprett en profil