Returnerte og refusjoner

Returnerte og refusjoner

 

Gjengitt for mangel eller ikke -overholdelse

Hvis du har mottatt et feil eller skadet produkt, Kommuniser det til e -postadressen info@poptoys.it Og vi vil umiddelbart aktivere gratis erstatning, i henhold til denne prosedyren:

  • Send oss ​​bildene av det uriktige eller skadede produktet med noen notater
  • Pakk produktet du mottok da du mottok det
  • Du får tilsendt et nytt produkt*
  • På leveringstidspunktet av det nye produktet må du returnere feil eller skadet en til kureren

*Hvis produktet ikke er tilgjengelig, blir du bedt om å velge et nytt produkt, eller du vil få fullstendig refusjon av kostnadene du pådrar deg

Rett for tilbaketrekning

Du har rett til å trekke deg fra kontrakten, uten å indikere årsakene, innen 14 dager siden du eller en tredjepart som har ansvaret (i) mottok produktet eller (ii) i tilfelle kjøp av flere produkter levert separat med en enkelt ordre , Fikk han det siste produktet.

Hvis tilbaketrekningen skyldes personlige grunner og ikke kan tilskrives oss (skadet eller feil produkt), vil du få betalt refusjonen (når du har mottatt produktet bak) trukket av alle fraktkostnader som påløper og kostnadene for avkastningen vil være på din utgifter.

For å utøve retten til tilbaketrekning, bør du informere Poptoys, med registrert kontor i Roma, om din beslutning ved å sende en e -post til adressen: info@poptoys,it. Følgende vil du motta en e -post om bekreftelse av tilbaketrekking av tilbaketrekningen, som inneholder instruksjonene for å fortsette med produktets retur.

For å respektere tilbaketrekningsfristen, er det tilstrekkelig at det å sende forespørselen før utløpet av uttaksperioden.

Hvis du gjenoppretter, vil du få tilbakebetalt betalingene du har foretatt, ekskludert leveringskostnadene som påløper, innen 14 dager fra når vi mottar din beslutning om å trekke deg. Disse refusjonene vil bli gjort ved å bruke de samme betalingsmidlene som brukes til den første transaksjonen, med mindre du ber om refusjon på et annet betalingsmiddel, i dette tilfellet vil eventuelle merkostnader være på din bekostning som stammer fra de forskjellige betalingsmidlene fra deg valgt .

Hvis du mottok produktet, blir du bedt om å returnere det uten unødig forsinkelse og i alle fall innen 14 dager fra den dagen du formidlet tilbaketrekningen. Begrepet blir respektert hvis du respekterer eiendelene før utløpet av 14 -dagersperioden. Direkte kostnader for avkastningen av varene vil være på din bekostning. Hvis du utøver tilbaketrekning gjennom nettstedet ved hjelp av returtjenesten som tilbys av nettstedet, vil du bli indikert før du bekrefter forespørselen om tilbaketrekning.

Du er bare ansvarlig for reduksjonen i verdien av varene som følge av en manipulasjon som er forskjellig fra den som er nødvendig for å etablere arten, egenskapene og funksjonen til varene.

 

 

Logg Inn

har du glemt passordet ditt?

Har du ennå ikke en konto?
Opprett en profil